Duurzaam en efficiënt
Bij ons is alles A-label
Betere isolatie, minder kosten

Team

Team 5 leert!

Team 5 opereert sinds 2009 als structurele ketensamenwerking in de onderhouds- en renovatiemarkt. Ieder object en dus ieder project is anders. Dat maakt leren en het terugdringen van faalkosten in de bouw een uitdaging. Team 5 speelt hier slim op in door structureel samen te werken. De bedrijven en dus de mensen blijven samenwerken, leren samen en brengen de faalkosten naar beneden.

Betrouwbare partijen

Team 5 wordt gevormd door oude vertrouwde familiebedrijven. De directeur eigenaar is zelf als participant betrokken bij Team 5.
Team 5 BV is in 2009 opgericht als een structurele ketensamenwerking waarin onderstaande bedrijven een gelijkwaardig aandeel hebben.

Team 5 beschikt over een eigen bouwkundig ontwerper, projectleider en EPA adviseur!

SAPPE REINIGING, ONDERHOUD en RENOVATIE
Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige technieken voor bouwkundig reinigen, dak-en gevelrenovatie.

logo-Agricola-nieuw-300x93

AGRICOLA BOUW

Agricola Bouw is een veelzijdige aannemer in Zuidwest Friesland en mede actief in de woningbouw. Agricola Bouw heeft ruime ervaring in de uitvoering en coördinatie van nieuwbouwprojecten alsmede complexe renovatie- en herstructureringsprojecten.

bekkema-bruinsma-300x156

BEKKEMA BRUINSMA INSTALLATIETECHNIEK

Bekkema Bruinsma Installatietechniek is een all-round installatiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring. Het bedrijf is specialist op het gebied van duurzame technieken.

KRANENDONK VASTGOEDONDERHOUD

Kranendonk Vastgoedonderhoud staat voor ambachtelijke kwaliteit, modern georganiseerd. Gericht op onderhoud actief in schilderwerk en beglazing.

Team5 Innovatief Vastgoedonderhoud