Duurzaam en efficiënt
Bij ons is alles A-label
Betere isolatie, minder kosten

Eerste nieuwsbrief Team 5

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van Team 5. Met deze e-mailnieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van het laatste nieuws. Naar verwachting zullen we u zo’n drie keer per jaar een nieuwsbrief toesturen. Hierin kunt u alles lezen over nieuwe projecten en de samenwerking tussen de vier ketenpartners.

Over Team 5

Woningen zo energiezuinig en leefbaar mogelijk maken. Dat is waar Team 5 zich mee bezighoudt. Het is een ketensamenwerking tussen vier Friese bedrijven: Menno Sappé Reinigingsspecialisten, Agricola Bouw, Bekkema Bruinsma installatietechniek en Kranendonk Schilders. Team 5 is sinds 2009 een structurele ketensamenwerking in de onderhouds- en renovatiemarkt waardoor faalkosten in de bouw worden teruggedrongen. De ketensamenwerking Team 5 werkt vooral voor woningbouwverenigingen en particulieren. Maar in agrarische bouw en utiliteitsbouw past dit concept ook goed.

“De grote meerwaarde van zo’n samenwerking is dat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft,” verteld Hidde Visser van Team 5. “Daarnaast werken de bedrijven niet onder elkaar, maar naast elkaar en met elkaar. Als ik op de bouw kom, zie ik dat de schilders gerust een cv-ketel naar binnen tillen. Bij een samenwerkingsconstructie met onderaannemers zie je dat niet zo snel.”

Team5 Innovatief Vastgoedonderhoud